Carmenere: Santa Alicia/Chili

Carmenere: Santa Alicia/Chili

Voor wie houdt van krachtige volle rijke rode wijn. Een mooie complexe aroma met kruiden, peper, zwart fruit, rijpe kersen en kaneel. Zeer goed in balans met in de smaak mokka, vanille, chocolade en toast. Een galante wijn met een volle smaak en lange afdronk. Hoge kwaliteit, om van te genieten! Het is een wijn met meerdere awards en is verbluffend goed voor zijn prijs. 14 maanden gerijpt op frans eiken.

Santa Alicia is opgericht in 1954, door Mr. Máximo Valdés in de Maipo Valley. Santa Alicia Estate beschikt over uitgebreide wijnkennis in de wijn business en ze zijn begonnen met de aanplant van Cabernet Sauvignon, Merlot, Sauvignon Blanc en Chardonnay.

Een halve eeuw en vier generaties later heeft de familie Valdes laten zien over een enorme liefde en toewijding te beschikken voor de productie van wijn en het onderhoud van de wijngaarden en het land. Naast deze liefde en toewijding bogen zij op traditie, vakmanschap en de beschikking van de moderne technologie voor de productie van heerlijke Chileense wijnen. Natuurlijk gebruikmakend van de unieke ligging van de wijngaarden aan het Andes-gebergte. De natuurlijke factoren als de zon, het water van uit het Andes-gebergte, het terroir en het klimaat dragen allemaal bij deze heerlijke wijnen.

Geplaatst in

Winkelmand

Adres & Contact

Wijnbar Streets
Kevelderstraat 26
7141 BG Groenlo

KVK: 62990039
BTW: NL001166653B58

Telefoon: 06 37417296
(Ronald Folkerts)

Email: info@wijnbarstreets.nl
Naar route via Google maps

Facebook Volg ons op Facebook!