Karmeliet Tripel

Karmeliet Tripel De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Daarnaast heeft het bier veel fruitigheid van perzik en banaan. Heel licht op de achtergrond herken je wellicht iets van citrus. In de smaak overheerst in eerste instantie de

Geplaatst in

Grolsch Weizen

Grolsch Weizen Grolsch Weizen heeft een kruidig aroma en de frisse smaak van citroen. Het is een krachtig en volfris bier.

Geplaatst in

Straffe Hendrik Tripel

Straffe Hendrik Tripel Aangenaam strafbiertje met een zachte smaak.

Geplaatst in

La Chouffe

La Chouffe Een ongefilterd blond bier, zowel hergist op vat als op fles. Het is een aangenaam fruitig bier, gekruid met koriander en een lichte hopsmaak.

Geplaatst in

Westmalle dubbel

Westmalle dubbel Een donker, roodbruin trappistenbier met nagisting in de fles. De smaak is rijk en complex, kruidig en fruitig, met een frisbittere finale. Een zacht mondgevoel en een lange, droge afdronk.

Geplaatst in

La Trappe quadrupel

La Trappe quadrupel Quadrupel is het zwaarste bier van La Trappe met een prachtige amberkleur. De warme, intense smaak is vol en goed gebalanceerd. Moutig zoet, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Quadrupel gist na op de

Geplaatst in

La Trappe blond

La Trappe blond La Trappe blond is een sprankelend goudblond bier met een aromatische, fruitige en frisse geur. De smaak is licht moutig en licht zoet. Het heeft een zachte bitterheid met een vriendelijke afdronk.

Geplaatst in

Kasteelbier donker

Kasteelbier donker Kasteelbier donker is een volmondig, moutig bier met toetsen van karamel, koffie en chocolade. Opvallend is de zoete aanzet.

Geplaatst in

Brugse tripel – 0,25cl

Brugse tripel – 0,25cl Brugse tripel is een amberkleurig bier van hoge gisting. Het bier heeft een afgerond moutkarakter, een geparfumeerde hoptoets en een grote complexiteit aan smaken.

Geplaatst in

Corsendonk Agnus

Corsendonk Agnus Corsendonk Agnus is een tripel bier met een ietwat hoppige, frisse en licht zure smaak.

Geplaatst in