Karmeliet Tripel

Karmeliet Tripel per fles € 4.25 De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Daarnaast heeft het bier veel fruitigheid van perzik en banaan. Heel licht op de achtergrond herken je wellicht iets van citrus. In de smaak overheerst

Geplaatst in

Grolsch Weizen

Grolsch Weizen per fles € 3.50 Grolsch Weizen heeft een kruidig aroma en de frisse smaak van citroen. Het is een krachtig en volfris bier.

Geplaatst in

Straffe Hendrik Tripel

Straffe Hendrik Tripel per fles € 4.50 Aangenaam strafbiertje met een zachte smaak.

Geplaatst in

La Chouffe

La Chouffe per fles € 4.00 Een ongefilterd blond bier, zowel hergist op vat als op fles. Het is een aangenaam fruitig bier, gekruid met koriander en een lichte hopsmaak.

Geplaatst in

Westmalle dubbel

Westmalle dubbel per fles € 3.95 Een donker, roodbruin trappistenbier met nagisting in de fles. De smaak is rijk en complex, kruidig en fruitig, met een frisbittere finale. Een zacht mondgevoel en een lange, droge afdronk.

Geplaatst in

La Trappe quadrupel

La Trappe quadrupel per fles € 3.95 Quadrupel is het zwaarste bier van La Trappe met een prachtige amberkleur. De warme, intense smaak is vol en goed gebalanceerd. Moutig zoet, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Quadrupel

Geplaatst in

La Trappe blond

La Trappe blond per fles € 3.80 La Trappe blond is een sprankelend goudblond bier met een aromatische, fruitige en frisse geur. De smaak is licht moutig en licht zoet. Het heeft een zachte bitterheid met een vriendelijke afdronk.

Geplaatst in

Kasteelbier donker

Kasteelbier donker per fles € 4.25 Kasteelbier donker is een volmondig, moutig bier met toetsen van karamel, koffie en chocolade. Opvallend is de zoete aanzet.

Geplaatst in

Corsendonk Agnus

Corsendonk Agnus per fles € 4.25 Corsendonk Agnus is een tripel bier met een ietwat hoppige, frisse en licht zure smaak.

Geplaatst in

Corsendonk Pater

Corsendonk Pater per fles € 4.25 Corsendonk Pater is een zacht bruin bier met een aroma van donker fruit, noten, appel, karamel en rozijnen. Het heeft een nootachtige en zoetmoutige smaak.

Geplaatst in